Cautare

6228 de rezultate pentru "rezultate cangurul romana 2012" (3.36 secunde)
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Societatea Romana de televiziune a primit, in 2011, 10 sanctiuni din partea CNA, dintre care 2 amenzi in cuantum de 20.000 de lei.
"Aceasta persoana juridica nu a participat in competitiile organizate de FRF sau de LPF in sezonul 2011-2012, fiind exclusa din FRF la data de 20 iulie 2011.
Beneficiind de fonduri publice de 690.000 de lei, printr-un program de sprijnire a exporturilor derulat de Ministerul Economiei, firmele (IMM-uri) expun gratuit in standul national, li se deconteaza 50% la cazare si transport pentru o persoana din cadrul firmei si le sunt suportate unele costuri de marketing, a declarat pentru HotNews.ro Codruta Nicolescu, diretor executivARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Filiala Timisoara, cea care a coordonat aceasta participare romaneasca la Barcelona.
In al doilea rand, as vrea sa salut cateva actiuni foarte importante ale ministrului de Externe, in legatura cu care domnia sa m-a informat in cursul zilei de azi, actiuni de natura sa lamureasca niste lucruri, sa risipeasca niste confuzii si chiar dezinformari aparute inclusiv in presa romana, in legatura cu pretinsele declaratii ale unor inalti oficiali europeni si, in sensul acesta, discutiile telefonice si corespondenta pe care in cursul zilei de azi ministrul de Externe si Ministerul de Externe au avut-o cu aceste institutii, de la Comisia de la Venetia si pana la Secretarul General al Consiliului Europei, sunt foarte importante si le salut.
De altfel, la inceputul lunii iunie, Academia Romana, in urma unui studiu propriu, a decis ca este recomandat ca locul sa devina protejat de lege si a dat aviz favorabil pentru ca zona Vacaresti din Capitala sa devina parc natural.
Societatea Romana de Dermatologie (SRD) va demara si in aceasta vara o ampla campanie de informare in ceea ce priveste controlul alunitelor (nevi) si prevenirea cancerului cutanat.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... "Romana am inteles-o, engleza am inteles-o. ... PNL nu va accepta niciodata ideea ca limba romana nu mai este singura limba oficiala in statul roman.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Referitor la facilitatile pe care statul roman le-ar putea pune la dispozitie investitorilor de la Beijing, seful Guvernului roman l-a asigurat pe omologul chinez ca, in cazul in care o oferta a unei companii chineze este mai buna, in conditii de competitie egala, europeana, va fi in mod sigur declarata castigatoare de partea romana.
Mii de oameni au scandat si aplaudat pe intreg traseul, de la Patriarhia Romana si pana la gara.
la prima vedere, nu facem decat sa finantam viata religioasa, dar in realitate, ceea ce sprijinim sunt drepturile cetatenilor romani din afara granitelor, este identitatea lor nationala, culturala, personala, este pastrarea limbii lor, este incercarea de a le asigura o educatie in limba romana, niste drepturi, un minim sprijin social.
Potrivit presedintelui UDMR, in Legea invatamantului "exista in continuare aceasta discriminare", ca Istoria si Geografia Romaniei nu pot fi predate, cu exceptia claselor I-IV, decat in limba romana.
Cercetatoarea Anneli Ute Gabanyi este de parere ca din perspectiva criteriilor stabilite de Ekkart Zimmermann, Revolutia Romana din Decembrie 1989 a fost o adevarata Revolutie, poate singura revolutie autentica din Europa Centrala si de Est in 1989.
I), Arheologie romana si bizantina, Arta romana, podoabe, arem, monede, unelte, ceramica, Durostorum (sec. ... Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania.
Al doilea grup de aromani considera ca sunt cetateni romani, dar au o alta origine decat romanii nord-dunareni si ca aromana este distincta de limba romana.
Pe fondul renasterii nationale si a euforiei idealurilor nationale, intelectualii romani s-au organizat pentru a acorda sprijin aromanilor sa intemeieze scoli in limba romana. ... In acele conditii, cetatenia romana se obtinea foarte usor. ... In momentul colonizarii, aromanii au primit cetatenia romana si s-au declarat de etnie romana.
Problema tratatului de baza dintre cele doua tari si cea a acordarii de cetatenie romana moldovenilor s-au bucurat de invocarea "cadrului european".
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
google-analytics.com